Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Alis Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Je léto, doba melounů... pojďme na to :-)
Pomeranč namočíme v horké vodě, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Meloun vykrájíme, odpeckujeme (kdo chce vyrábět želé, propasíruje). Campari, pomeranč a meloun by nám měl ve výsledku udělat cca ¾ l - 1 l hmoty, nechci to vařit, je mi líto milovaného Campari. Kdo ho nemusí, provaří. Ujídám, upíjím, dokud můžu. Pak přidám želírovací přípravek, asi tři minutky provařím, rozdělím do sklenic. Sklenice obrátíme dnem vzhůru. Až ztuhne, je želé-džem hotov. :-)
Recept je z kategorií: Konzervace Konzervace ovoce Speciality
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Melounové želé - džem