Recept Medailonky Švandy Dudáka

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nakrájené plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a obalíme v mouce. Pečeme po obou stranách na horkém oleji, měkké je vyjmeme, potřeme kečupem a posypeme strouhaným sýrem a dáme asi na 5 minut do trouby. Pak posypeme sekanou pažitkou.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 29.07.04 vloženo
  • 4038x zobrazeno

Ingredience

  • 750g vepřové kýty
  • sůl
  • pepř
  • 4 stroužky česneku
  • 40g polohrubé mouky
  • 60g oleje
  • 100g kečupu
  • 150g strouhaného eidamu či ementálu
  • sekaná pažitka či petrželka

Doporučená příloha

  • Podáváme s hranolkami či pečenými bramborami a čerstvou zeleninou.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Medailonky Švandy Dudáka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz