Recept Maurská vepřová jehla

babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Nakrájet maso na 2-3cm kostky. Připravit marinádu z oleje, sherry, koření a marinovat v ní maso nejméně po 2 hodiny. Vyjmout kostky masa a navlíct je na 4 kovové, nebo bambusové (předem namočené ve vodě) jehle. Ogrilovat maso na grilu v troubě, na středním ohni po 10min. Několikrát maso obrátit a potřít marinádou. Může se připravit na zahradním grilu, nebo hibachi.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 11.04.03 vloženo
  • 5636x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g vepřového, nebo jehněčího masa, vhodného na minutky, očištěného od tuku, šlach a blan
  • 100ml olivového oleje
  • 3 1/2 lžic suchého sherry
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 1/2 lžičky pálivé papriky
  • 1/2 lžičky mletého římského kmínu
  • sůl a pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Maurská vepřová jehla

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz