Recept Maurská vepřová jehla

babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Nakrájet maso na 2-3cm kostky. Připravit marinádu z oleje, sherry, koření a marinovat v ní maso nejméně po 2 hodiny. Vyjmout kostky masa a navlíct je na 4 kovové, nebo bambusové (předem namočené ve vodě) jehle. Ogrilovat maso na grilu v troubě, na středním ohni po 10min. Několikrát maso obrátit a potřít marinádou. Může se připravit na zahradním grilu, nebo hibachi.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 11.04.03 vloženo
  • 4764x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g vepřového, nebo jehněčího masa, vhodného na minutky, očištěného od tuku, šlach a blan
  • 100ml olivového oleje
  • 3 1/2 lžic suchého sherry
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 1/2 lžičky pálivé papriky
  • 1/2 lžičky mletého římského kmínu
  • sůl a pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Maurská vepřová jehla

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hruškový koláč

Nejlepší recepty

Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz