Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V plastikovém sácku smíchejte mouku se solí a peprem. Do sácku dejte maso a protrásáním je ve smesi obalte. V hrnci rozehrejte tuk a na nem opecte maso po vsech stranách do hneda (asi 3 minuty). K masu pridejte cibuli a jeste opékejte dalsí asi 3 minuty. Do hrnce pridejte celer, rajcata, cesnek, vývar, víno, dobromysl, horcici, Worc. omácku a rajcatové puré. Zakryjte poklickou a varte asi 1 hodinu nebo az je maso mekké. K masu pridejte houby a varte jeste 5-10 minut, podle druhu hub. Dochutte solí a peprem.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Rýze, testoviny.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Masový hrnec s houbami
1136 příspěvků 25.1.09 03:43
Teto, rapikaty celer maji pravidelne ve vsech vetsich obchodech (Hypernova - tam byva nejlevnejsi, dale Interspar a Tesco). Nahradu normalnim celerem bych asi nedoporucila, jeho chut je moc hruba a konzistence je take podstatne jina. Zbyle rapiky muzes vyuzit treba jako prilohu k pikantnim kurecim kridylkum (Buffalo Wings), do polevek nebo do bolonske omacky, aspon tak to delam ja:-)
21 příspěvků 25.1.09 03:43
To vypadá lákavě, jenom se mi vždycky nedaří sehnat řapíkatý celer, možná zaimprovizuji a zkusím to s normálním.