Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zoubek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Plát masa /může být jakékoliv, nejen bůček/ osolíme, opepříme, natřeme hořčicí a hustě posypeme sekanou petrželkou a jemně krájeným pórkem. Stočíme, upevníme párátky. V rendlíku na tuku zesklovatíme cibuli, přidáme krájenou anglickou slaninu, větvičku šalvěje. Přidáme stočené maso, ze všech stran osmahneme, necháme zatáhnout, podlejeme vodou a dusíme do měkka. Zahustíme moukou, přidáme 2 hrsti červeného rybízu, povaříme krátce a dochutíme. Necháme 20 minut dojít a krájíme na úhledné plátky. Omáčka je lahodná, jemně nakyslé chuti.
Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku
vařené brambory, event. rýže.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Masové závitky SALVIA
to může být pikantní, ukládám na pozdější časy. Díky.