Recept Masové závitky SALVIA

zoubek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Plát masa /může být jakékoliv, nejen bůček/ osolíme, opepříme, natřeme hořčicí a hustě posypeme sekanou petrželkou a jemně krájeným pórkem. Stočíme, upevníme párátky. V rendlíku na tuku zesklovatíme cibuli, přidáme krájenou anglickou slaninu, větvičku šalvěje. Přidáme stočené maso, ze všech stran osmahneme, necháme zatáhnout, podlejeme vodou a dusíme do měkka. Zahustíme moukou, přidáme 2 hrsti červeného rybízu, povaříme krátce a dochutíme. Necháme 20 minut dojít a krájíme na úhledné plátky. Omáčka je lahodná, jemně nakyslé chuti.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 13.07.07 vloženo
  • 3818x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • Plát libového bůčku
  • hořčice
  • sůl
  • pepř
  • sekaná zelená petrželka
  • pórek
  • cibule
  • anglická slanina
  • šalvěj
  • červený rybíz.

Doporučená příloha

  • vařené brambory, event. rýže.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Masové závitky SALVIA

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Masové závitky SALVIA

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Masové závitky SALVIA ... zoubku

to může být pikantní, ukládám na pozdější časy. Díky.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz