Recept Masové ragú se zeleninou

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Masové ragú se zeleninou

Postup

1. Maso nakrájíme na kostky. Nejprve opečeme na rozehřátém oleji kuřecí maso, poté je vyjmeme a na oleji opečeme ze všech stran jehněčí a hově­zí maso. Cibuli a česnek nadrobno pokrájíme, přidáme k masu a osmahneme. Zalijeme vývarem a dusíme přikryté 30 min. 2. Veškerou zeleninu očistíme a omyjeme. Kapustu pokrájíme na nudličky, fazolové lusky nalámeme, mrkev a cuketu nakrájí­me na plátky, papriky rovněž na nudličky. Zeleninu a kuře přidáme k masu s cibuli a česnekem a dusime dalších 30 min. 3. Rajčata rozkrájíme. Cizrnu necháme okapat. Obojí přidáme po 20 min. dušení k pokrmu. Okořeníme tabascem.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 31.01.02 vloženo
  • 11111x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g kuřecích prsí­ček
  • po 250 g jehněčího a hovězího masa
  • 4 lžíce oleje
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 250 ml maso­vého vývaru
  • 1/2 hlávky kapusty
  • 20 g fazo­lových lusků
  • 2 mrkve
  • 1 cuketa
  • 1 svazek pórkových cibulí
  • 1 ze­lená a žlutá paprika
  • 5 rajčat
  • 1 konzervované cizrny
  • 1/4 lžičky tabasca

Doporučená příloha

  • Vhodná příloha: kuskus.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Masové ragú se zeleninou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz