Recept Masová omáčka "Picadillo a la Catalana" (jednoduché)

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rozehřát olej na pánvi a přidat cibuli a rajčata bez tekutiny. Smažit, až je cibule měkká, ale na hnědá a vařečkou dělit rajčata na kousky. Přidat maso a také jej dělit na kousky. Nechat maso zhnědnout. Přidat zbytek ingrediencí i s tekutinou z rajčat. Je-li zapotřeby, přidat trochu víc tekutiny, nebo vody. Snížit teplotu, přikrýt a pomalu dusit po 10min. Podávat s rýží (Picadillo se smíchá na talíři s rýží) a na másle smaženými Platanos, nebo jenom se salátem.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 05.01.03 vloženo
  • 4445x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 lžíce oleje
  • 1 menší cibule na jemno posekaná
  • 300ml rajčat z konzervy + 300ml tekutiny z rajčat
  • 600g vepřového, hovězího, telecího, nebo drůbežíno pomletého masa, nebo směsi několika druhů mas
  • 1/2 malé skleničky kaparů bez tekutiny, trochu rozmačkaných
  • 1 velká, nebo 2 malé hrsti hrozinek
  • 15 plněných oliv (kápií, nebo sardelí), na plátky nakrájných
  • 2 utřené česneky
  • sůl a pepř podle chuti

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Masová omáčka "Picadillo a la Catalana" (jednoduché)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Cibulačka Cibulačka
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz