Recept Masová omáčka "Picadillo a la Catalana" (jednoduché)

babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rozehřát olej na pánvi a přidat cibuli a rajčata bez tekutiny. Smažit, až je cibule měkká, ale na hnědá a vařečkou dělit rajčata na kousky. Přidat maso a také jej dělit na kousky. Nechat maso zhnědnout. Přidat zbytek ingrediencí i s tekutinou z rajčat. Je-li zapotřeby, přidat trochu víc tekutiny, nebo vody. Snížit teplotu, přikrýt a pomalu dusit po 10min. Podávat s rýží (Picadillo se smíchá na talíři s rýží) a na másle smaženými Platanos, nebo jenom se salátem.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 05.01.03 vloženo
  • 5161x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 lžíce oleje
  • 1 menší cibule na jemno posekaná
  • 300ml rajčat z konzervy + 300ml tekutiny z rajčat
  • 600g vepřového, hovězího, telecího, nebo drůbežíno pomletého masa, nebo směsi několika druhů mas
  • 1/2 malé skleničky kaparů bez tekutiny, trochu rozmačkaných
  • 1 velká, nebo 2 malé hrsti hrozinek
  • 15 plněných oliv (kápií, nebo sardelí), na plátky nakrájných
  • 2 utřené česneky
  • sůl a pepř podle chuti

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Masová omáčka "Picadillo a la Catalana" (jednoduché)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz