Recept Masová omáčka "Picadillo a la Catalana" (jednoduché)

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rozehřát olej na pánvi a přidat cibuli a rajčata bez tekutiny. Smažit, až je cibule měkká, ale na hnědá a vařečkou dělit rajčata na kousky. Přidat maso a také jej dělit na kousky. Nechat maso zhnědnout. Přidat zbytek ingrediencí i s tekutinou z rajčat. Je-li zapotřeby, přidat trochu víc tekutiny, nebo vody. Snížit teplotu, přikrýt a pomalu dusit po 10min. Podávat s rýží (Picadillo se smíchá na talíři s rýží) a na másle smaženými Platanos, nebo jenom se salátem.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 05.01.03 vloženo
  • 4321x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 lžíce oleje
  • 1 menší cibule na jemno posekaná
  • 300ml rajčat z konzervy + 300ml tekutiny z rajčat
  • 600g vepřového, hovězího, telecího, nebo drůbežíno pomletého masa, nebo směsi několika druhů mas
  • 1/2 malé skleničky kaparů bez tekutiny, trochu rozmačkaných
  • 1 velká, nebo 2 malé hrsti hrozinek
  • 15 plněných oliv (kápií, nebo sardelí), na plátky nakrájných
  • 2 utřené česneky
  • sůl a pepř podle chuti

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Masová omáčka "Picadillo a la Catalana" (jednoduché)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Chilli con carne Chilli con carne
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz