Recept Masová nádivka (v remosce)

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rohlíky namočíme ve vodě nebo ve zbylé hovězí polévce, dobře je vymačkáme a utřeme s máslem a vejci. Přidáme pokrájené pečené maso, zelené natě ( v zimě natě sušené - celer, libeček) ochutíme citronovou kůrou a zamícháme. Je-li nádivka řídká, zahustíme troškou strouhanky a přidáme špetku pečivového prášku. Remosku vymažeme máslem, vysypeme strouhankou, naplníme nádivku a pečeme přes půl hodiny. Podáváme s různými saláty podle trhu a sezóny.

Recept je z kategorií: Vepřové pečeně

Nahlásit recept

  • 11.06.04 vloženo
  • 7713x zobrazeno

Ingredience

  • 2 rohlíky
  • 30 g másla
  • 2 větší vejce
  • 100 g masa z pečeně nebo pečeného kuřete (nebo uzeninu)
  • pažitka
  • petrželka
  • citronová kůra
  • strouhanka
  • špetka prášku do pečiva

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Masová nádivka (v remosce)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz