Recept Masová nádivka (v remosce)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rohlíky namočíme ve vodě nebo ve zbylé hovězí polévce, dobře je vymačkáme a utřeme s máslem a vejci. Přidáme pokrájené pečené maso, zelené natě ( v zimě natě sušené - celer, libeček) ochutíme citronovou kůrou a zamícháme. Je-li nádivka řídká, zahustíme troškou strouhanky a přidáme špetku pečivového prášku. Remosku vymažeme máslem, vysypeme strouhankou, naplníme nádivku a pečeme přes půl hodiny. Podáváme s různými saláty podle trhu a sezóny.

Recept je z kategorií: Vepřové pečeně

Nahlásit recept

  • 11.06.04 vloženo
  • 6688x zobrazeno

Ingredience

  • 2 rohlíky
  • 30 g másla
  • 2 větší vejce
  • 100 g masa z pečeně nebo pečeného kuřete (nebo uzeninu)
  • pažitka
  • petrželka
  • citronová kůra
  • strouhanka
  • špetka prášku do pečiva

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Masová nádivka (v remosce)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz