Recept Masová nádivka (v remosce)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rohlíky namočíme ve vodě nebo ve zbylé hovězí polévce, dobře je vymačkáme a utřeme s máslem a vejci. Přidáme pokrájené pečené maso, zelené natě ( v zimě natě sušené - celer, libeček) ochutíme citronovou kůrou a zamícháme. Je-li nádivka řídká, zahustíme troškou strouhanky a přidáme špetku pečivového prášku. Remosku vymažeme máslem, vysypeme strouhankou, naplníme nádivku a pečeme přes půl hodiny. Podáváme s různými saláty podle trhu a sezóny.

Recept je z kategorií: Vepřové pečeně

Nahlásit recept

  • 11.06.04 vloženo
  • 6797x zobrazeno

Ingredience

  • 2 rohlíky
  • 30 g másla
  • 2 větší vejce
  • 100 g masa z pečeně nebo pečeného kuřete (nebo uzeninu)
  • pažitka
  • petrželka
  • citronová kůra
  • strouhanka
  • špetka prášku do pečiva

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Masová nádivka (v remosce)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Adventní perníčky 2

Nejlepší recepty

Cibulačka Cibulačka
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz