Recept Masová nádivka (v remosce)

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rohlíky namočíme ve vodě nebo ve zbylé hovězí polévce, dobře je vymačkáme a utřeme s máslem a vejci. Přidáme pokrájené pečené maso, zelené natě ( v zimě natě sušené - celer, libeček) ochutíme citronovou kůrou a zamícháme. Je-li nádivka řídká, zahustíme troškou strouhanky a přidáme špetku pečivového prášku. Remosku vymažeme máslem, vysypeme strouhankou, naplníme nádivku a pečeme přes půl hodiny. Podáváme s různými saláty podle trhu a sezóny.

Recept je z kategorií: Vepřové pečeně

Nahlásit recept

  • 11.06.04 vloženo
  • 7237x zobrazeno

Ingredience

  • 2 rohlíky
  • 30 g másla
  • 2 větší vejce
  • 100 g masa z pečeně nebo pečeného kuřete (nebo uzeninu)
  • pažitka
  • petrželka
  • citronová kůra
  • strouhanka
  • špetka prášku do pečiva

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Masová nádivka (v remosce)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz