Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rohlíky namočíme ve vodě nebo ve zbylé hovězí polévce, dobře je vymačkáme a utřeme s máslem a vejci. Přidáme pokrájené pečené maso, zelené natě ( v zimě natě sušené - celer, libeček) ochutíme citronovou kůrou a zamícháme. Je-li nádivka řídká, zahustíme troškou strouhanky a přidáme špetku pečivového prášku. Remosku vymažeme máslem, vysypeme strouhankou, naplníme nádivku a pečeme přes půl hodiny. Podáváme s různými saláty podle trhu a sezóny.
Recept je z kategorií: Vepřové pečeně
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Masová nádivka (v remosce)