Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vsechny ingredience krome vejce a ozdob smíchejte a zadelejte testo. Nechte je kynout 20 minut. Rozdelte je na kousky a z kazdého vyformujte kocicí hlavu se spicatýma usima. Pecte na plechu, prípadne potrené rozslehaným vejcem, v troube vyhráté na 220 st. C ca. 25 minut. Zálezí na velikosti hlav. Po vychladnutí vytvorte z ozdob cenich, oci a vousy. Príprava kocicích hlav je vhodná pro deti. Vykynuté testo se rozdelí detem a ty si formují kocicí hlavy a pozdeji je zdobí podle vlastní fantazie. Tak se to delá pri masopustu v Dánsku.
Recept je z kategorií: Moučníky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Masopustní kočky