Recept Maso v zeli

mimajda Norská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Osmaz cibulku nakrajenou na pulkolecka, pridej mlete a osmaz. Osol, opepri, pridej kmin a nakrajene zeli. Trosku podus a dej do ohnivzdorne misy. Zalej buljonem, prikrej bud zelnym listem nebo papirem na peceni a dej do troby zapect. Jednoduche jidlo ktere jsem vycetla v casopise urcenem pro muze. Stalo se velice rychle nasim favoritem.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 28.10.05 vloženo
  • 4904x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 0,5 kg mleteho hoveziho
  • zeli
  • 1 cibule
  • sul
  • pepr
  • kmin
  • hrnek horkeho buljonu

Doporučená příloha

  • Brambory nebo bramborova kase

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Maso v zeli

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz