Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Liva02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V uvedené směsi necháme krkovici uležet 2 dny, občas obrátíme. Osmažíme na oleji do růžova. Tento recept mě donutila dát do Labužníka kamarádka Marta, protože je vynikající, kdo ho ochutná bude si ho připravovat často. Je moc zvědavá na Vaše ohlasy.
Recept je z kategorií: Krkovička
Hranolky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Maso staré Blažkové
pro menší množství masa by stačil např. tento marinátor marinátor
2 příspěvky 4.5.09 02:49
Výborné.
Je to přesně ono - ten odkaz. Nemůžu si ten marinovač vynachválit!!! Doporučuji všem co nemají čas myslet na naložení nebo není čas. Cena je pořád na stejné výši, už cca rok
Jinak masíčko bylo výborné, určitě to budu
dělat častěji, jen možná uberu trošku česneku, protože se mi „brkal“
až do večera
Ale to bude asi tím, že jsem
háklivá na žaludek…
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
ani já jsem o tom nikdy neslyšela, ale asi se bude jednat o tohle .
porozprávěj prosím o tom marinovacém přístroji, jsem jedno velké ucho, nebo oko, co si vybereš. Miloš
Tak masíčko se už marinuje a jsem zvědavá, jaká to bude dobrota. Nebudu muset ale čekat tak dlouho, loni jsem si poručila k narozeninám marinovací přístroj. Je to bombička, cokoliv je naloženo za 9 minut. No a přidala jsem hořčici, kečup a trošku chilli, protože máme rádi ostřejší, tak jsem napnutá, jak to dopadne. Pak dám vědět.
vyzkoušeno podruhé, poprvé naložené dva dny, krkovice, byla výborná, dnes naložená kotleta, místo česneku jsem dala Jolaninu arabskou česnekovou pastu, ale naložené pouze pár hodin a nebylo to ono, opravdu to chce trošku prorostlou krkovici a nechat ji déle
Jinak dík tobě i staré paní
Blažkové 
z nových jsem minulý týden dělala americké se slupkou a byly lepší jak ze starých
Měj se a dobrou chuť 
taky jsem naložila masíčko, jestlipak se dají dělat hranolky z nových brambor?
Dnes jsem naložil. Věřím, že bude skvělé. Jinak dám vědět. Už se těším.Díky za recepty.
415 příspěvků 25.1.09 03:43
Dnes bylo toto masíčko k večeři - opravdu moc dobře chutnalo.
1642 příspěvků 25.1.09 03:43
Naloženo, upečeno, snědeno, pochváleno!
121 příspěvků 25.1.09 03:43
Vyzkoušeno v neděli k obědu, pochvaleno všemi…, pouzila jsem variantu s hořčicí, maso → vykostěné kotlety. Vynikajici. Hodí se k tomu nějaky zeleninový salátek.
35 příspěvků 25.1.09 03:43
Vyzkoušeno, jen místo krkovičky jsem použila kotletu. Bylo to opravdu moc dobré. Chutnalo všem! I já jsem si pochutnala, i když maso moc nemusím. Dík.
20 příspěvků 25.1.09 03:43
moje maminka mi takto naložené maso (plus hořčice a chili) dávala, když jsem odjížděla na kolej. Jó, to byly časy.....
51 příspěvků 25.1.09 03:43
Zkuste do této marinády naložit játra nakrájená na plátky … vynikající!!!!!!
185 příspěvků 25.1.09 03:43
Áno, Livo, je to droga. A ešte je varianta s kečupom a horčicou - to navyše k tvojmu receptu. Ja to jem so všetkými možnými prílohami, keď je najhoršie, tak s chlebom a tatarkou. A trochu chilli k tomu tiež nie je od veci. Odporúčam a pošlite ďalej. Ciao