Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jaqueline Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Mrkvu narežeme na kolieska. Por očistíme a narežeme na kolieska. Cibuľu a cesnak na jemno pokrájame. V panvici roztopíme bravčovú masť, a mäso pokrajané na kocky prudko opečieme. Pridáme cibuľu a cesnak, a na strednej teplote krátko pražíme. Primiešame mrkvu a por a okoreníme s čerstvým mletým čierným korením, kmínom a soľou. Polejeme pivom, alebo čierným pivom a prikryjeme a na strednej teplote dusíme 45 minút. Zemiaky očistíme a porežeme na malé kocky a dáme aj s tymianom do mäsa a dusíme dalších 30 minút. Tymian vyberieme a dochutíme s octom a cukrom. Zeler očistíme, rozpolíme a porežeme. V panvici roztopíme 10 g bravčovej masti a zeler krátko popražíme. Necháme ho odtiecť a krátko pred podávaním ho primiešame k mäsu.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
salat
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mäso s pivom
rád se nechám inspirovat, přidávám do oblíbených, jenom zkusím, zaexperimentovat a misto mrkve klobasu. Třeba to bude dietnější.
97 příspěvků 25.1.09 03:43
dakujem karminek, opravim.
97 příspěvků 25.1.09 03:43
tym starym pivom sa rozumie otvorene a nevypite, odstate, bez bubliniek.
75 příspěvků 25.1.09 03:43
Trochu nechápu to staré pivo. Co se tím myslí?
757 příspěvků 25.1.09 03:43
Drahá jaqueline :pro neznalé slengů na slovensku by bylo lepší místo slova šmaľc uvádět -bravčová masť.
děkuji