Recept Maso s cibulí v římském hrnci

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Maso s cibulí v římském hrnci

Postup

Rímský hrnec namocte podle návodu.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolecka. Maso osolte, opeprete a popaprikujte. Do rímského hrnce vrstvete strídave cibuli a maso. Horní vrstvu tvorí silná vrstva cibule. Maso s cibulí polejte vínem/vodou a zakrytý hrnec dejte do studené trouby. Troubu zapnete na 200 st. C a pecte 1,5-2 hodiny. Doba pecení závisí na druhu a tloustce masových plátku.

Tip: Místo veprového masa pouzijte plátky krutího masa.

Recept je z kategorií: Vepřové maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 12.09.09 vloženo
  • 2991x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 plátku veprového masa
  • 8 cibulí
  • mletá paprika
  • sul
  • pepr
  • 200 ml bílého vína nebo vody

Doporučená příloha

  • Brambory, bramborová kase nebo bageta.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Maso s cibulí v římském hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Cibulačka Cibulačka
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz