Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Rímský hrnec namocte podle návodu.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolecka. Maso osolte, opeprete a
popaprikujte. Do rímského hrnce vrstvete strídave cibuli a maso. Horní
vrstvu tvorí silná vrstva cibule. Maso s cibulí polejte vínem/vodou a zakrytý
hrnec dejte do studené trouby. Troubu zapnete na 200 st. C a pecte
1,5-2 hodiny. Doba pecení závisí na druhu a tloustce masových plátku.
Tip: Místo veprového masa pouzijte plátky krutího masa.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Brambory, bramborová kase nebo bageta.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění