Recept Maso s cibulí v římském hrnci

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Maso s cibulí v římském hrnci

Postup

Rímský hrnec namocte podle návodu. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolecka. Maso osolte, opeprete a popaprikujte. Do rímského hrnce vrstvete strídave cibuli a maso. Horní vrstvu tvorí silná vrstva cibule. Maso s cibulí polejte vínem/vodou a zakrytý hrnec dejte do studené trouby. Troubu zapnete na 200 st. C a pecte 1,5-2 hodiny. Doba pecení závisí na druhu a tloustce masových plátku. Tip: Místo veprového masa pouzijte plátky krutího masa.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 12.09.09 vloženo
  • 3181x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 plátku veprového masa
  • 8 cibulí
  • mletá paprika
  • sul
  • pepr
  • 200 ml bílého vína nebo vody

Doporučená příloha

  • Brambory, bramborová kase nebo bageta.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Maso s cibulí v římském hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz