Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rímský hrnec namocte podle návodu. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolecka. Maso osolte, opeprete a popaprikujte. Do rímského hrnce vrstvete strídave cibuli a maso. Horní vrstvu tvorí silná vrstva cibule. Maso s cibulí polejte vínem/vodou a zakrytý hrnec dejte do studené trouby. Troubu zapnete na 200 st. C a pecte 1,5-2 hodiny. Doba pecení závisí na druhu a tloustce masových plátku. Tip: Místo veprového masa pouzijte plátky krutího masa.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Brambory, bramborová kase nebo bageta.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Maso s cibulí v římském hrnci