Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Vali Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Nahrubo nasekáme oba druhy polevy, které s máslem a šlehačkou rozmícháme ve vodní lázni. Přidáme aroma a vanilkové cukry. 2. Dno věncové formy vyložíme několika sušenkami a potřeme čokoládovým krémem ( část si odložíme na povrchové potření). Postup opakujeme, dokud vše nespotřebujeme. Poslední vrstvu by měly tvořit sušenky. Dáme přes noc do chladničky. 3. Formu krátce ponoříme do horké vody a věnec vyklopíme, rozčtvrtíme a ze čtvrtek poskládáme hada. Jeden konec zašpičatíme jako hlavu ( viz. obrázek), odříznuté kousky sesadíme jako špičatý ocas. Oči jsou z lentilek nebo podobných bonbónů, jazyk je ze želatinového červeného pásku.
Recept je z kategorií: Nepečené moučníky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Máslový had *
5068 příspěvků 30.11.11 13:28
Babicky a mamicky, tady je taky neco pro deticky
teda nahodou jsem narazila na tento recept, a vypada to skvele
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
To je pekne!
Děkuji, babísko, doufám, že můj had bude opravdu hadem a ne nějakou lochnesskou příšerou…