Recept Máslové hovězí v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Máslové hovězí v pomalém hrnci

Postup

Maso a máslo dejte do pomalého hrnce a posypte obsahem sáckové polévky.
Varte zakryté na LOW 8 hodin, nebo na HIGH 4-5 hodin. Behem varení jednou az dvakrát zamíchejte.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 12.02.08 vloženo
  • 3967x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • asi 1250 g hovezího masa, nakrájeného na kostky
  • 120 ml másla
  • 1 sácek (asi 30 g) cibulové polévky

Doporučená příloha

  • Varené nudle, sypané koriandrem nebo petrzelkou.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Máslové hovězí v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
sigrid
272 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Máslové hovězí v pomalém hrnci.

Ji, myslím, že bys to mohla nahradit směsí sušené cibule a trošky vegety, ale úplně stejné to asi nebude.

 
viktorka11
194 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Máslové hovězí v pomalém hrnci - La_mil

kazdy si tu muze vybrat to, co se mu libi, ne? Nikdo do niceho nenuti. Pa

 
la_mil
24 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Máslové hovězí v pomalém hrnci.

Jakákoli polívka z pytlíku je jedna dobrota, ať už je to od jakékoli firmy. Musí být chemicky upravená, aby se nezkazila, aby vydržela i v teple dlouhou dobu.
Stejně jako jakékoli jídlo ze sáčku. Čím více „Éček“ tím je to dobřejší, barevnější, chutnější, více stabilizované a opravdu dlouhou dobu se tomu ( polívka ze sáčku)nic zlého nestane, zvláště, když se to maceruje 8 hodin se vzduchem, který je ve varné nádobě. Všechny dobroty se dostanou do potravy.
Díky za recept.

 
ji
98 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Máslové hovězí v pomalém hrnci.

Čím nahradím sáčkovou pol.? Obávám se, že produkty výše zmiňovaných firem nenabízí žádný z jesenických márketů, natož tak Jednota u nás. Na cibulové polévce jsem nevyrostla a tak nemám vůbec tušení, jak chutná a co do ní patří.

 
spiser
717 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Máslové hovězí v pomalém hrnci.

Já pouzil nemeckou polévku od „Pottkieker“ 50g.

 
viktorka11
194 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Máslové hovězí v pomalém hrnci.

cibulovou polevku of firmy tusim Lipton nebo neco tak, jsem ve statech mela moc rada, nic podobneho jsem tady nenasla… a byla i vyborna jako dip zamichana s kysanou smetanou

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz