Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso a máslo dejte do pomalého hrnce a posypte obsahem sáckové polévky. Varte zakryté na LOW 8 hodin, nebo na HIGH 4-5 hodin. Behem varení jednou az dvakrát zamíchejte.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Varené nudle, sypané koriandrem nebo petrzelkou.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Máslové hovězí v pomalém hrnci
272 příspěvků 25.1.09 03:43
Ji, myslím, že bys to mohla nahradit směsí sušené cibule a trošky vegety, ale úplně stejné to asi nebude.
194 příspěvků 25.1.09 03:43
kazdy si tu muze vybrat to, co se mu libi, ne? Nikdo do niceho nenuti. Pa
24 příspěvků 25.1.09 03:43
Jakákoli polívka z pytlíku je jedna dobrota, ať už je to od jakékoli firmy. Musí být chemicky upravená, aby se nezkazila, aby vydržela i v teple dlouhou dobu.
Stejně jako jakékoli jídlo ze sáčku. Čím více „Éček“ tím je to dobřejší, barevnější, chutnější, více stabilizované a opravdu dlouhou dobu se tomu ( polívka ze sáčku)nic zlého nestane, zvláště, když se to maceruje 8 hodin se vzduchem, který je ve varné nádobě. Všechny dobroty se dostanou do potravy.
Díky za recept.
98 příspěvků 25.1.09 03:43
Čím nahradím sáčkovou pol.? Obávám se, že produkty výše zmiňovaných firem nenabízí žádný z jesenických márketů, natož tak Jednota u nás. Na cibulové polévce jsem nevyrostla a tak nemám vůbec tušení, jak chutná a co do ní patří.
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Já pouzil nemeckou polévku od „Pottkieker“ 50g.
194 příspěvků 25.1.09 03:43
cibulovou polevku of firmy tusim Lipton nebo neco tak, jsem ve statech mela moc rada, nic podobneho jsem tady nenasla… a byla i vyborna jako dip zamichana s kysanou smetanou