Recept Marocké kuře s čočkou v pomalém hrnci

Marocká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Marocké kuře s čočkou v pomalém hrnci

Postup

Na dno pomalého hrnce dejte karotku, na ni nasypte cocku a na cocku rozprostrete zmrazená kurecí prsa. Osolte je. Kurkumu, cervený pepr a skorici smíchejte spolu a posypte tím maso. Vse zalejte kurecím vývarem. Varte zakryté na HIGH 5 hodin, nebo 1 hodinu na HIGH a potom 7 hodin na LOW. Podávejte se zeleninovým salátem a opecenými kousky pity.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 22.04.07 vloženo
  • 7430x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 200-220 g mladých (baby) karotek
  • 360 ml suché, prebrané cocky
  • asi 750 g zmrazených kurecích prsou
  • 2 PL rozetreného cesneku
  • 3/4 KL soli
  • 3/4 KL mleté kurkumy
  • ½ KL mletého cerveného pepre
  • ½ KL mleté skorice
  • 800 ml kurecího vývaru

Doporučená příloha

  • Uvedena v receptu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Marocké kuře s čočkou v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Reveňový koláč Reveňový koláč
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz