Recept Marocké kuře s čočkou v pomalém hrnci

spiser Marocká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Marocké kuře s čočkou v pomalém hrnci

Postup

Na dno pomalého hrnce dejte karotku, na ni nasypte cocku a na cocku rozprostrete zmrazená kurecí prsa. Osolte je. Kurkumu, cervený pepr a skorici smíchejte spolu a posypte tím maso. Vse zalejte kurecím vývarem. Varte zakryté na HIGH 5 hodin, nebo 1 hodinu na HIGH a potom 7 hodin na LOW. Podávejte se zeleninovým salátem a opecenými kousky pity.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 22.04.07 vloženo
  • 8341x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 200-220 g mladých (baby) karotek
  • 360 ml suché, prebrané cocky
  • asi 750 g zmrazených kurecích prsou
  • 2 PL rozetreného cesneku
  • 3/4 KL soli
  • 3/4 KL mleté kurkumy
  • ½ KL mletého cerveného pepre
  • ½ KL mleté skorice
  • 800 ml kurecího vývaru

Doporučená příloha

  • Uvedena v receptu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Marocké kuře s čočkou v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz