Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rebarboru vložíme do hrnce, přilijeme vodu a vaříme na mírném ohni asi 10 minut nebo úplně doměkka. Přidáme maliny a citrónovou šťávu a vaříme dalších 10 minut nebo až je ovoce hodně měkké. Vmícháme cukr a za stálého míchání zahříváme na mírném plameni, než se všechen cukr rozpustí. Rychle povaříme, až dosáhneme bodu tuhnutí. Necháme 20 minut stát, potom zamícháme. Nalijeme do horkých sterilizovaných sklenic, které zavíčkujeme a označíme, vč. roku výroby. Zdroj: H. Voláková
Recept je z kategorií: Konzervace ovoce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Marmeláda z rebarbory a malin
Florentynko,
tak ten recept uveřejni, určitě ho ráda vyzkouším.
Hezký den.
439 příspěvků 25.1.09 03:43
Dělám něco podobného, rebarborovou marmeládu s mandlemi, a můžeme se po ní utlouct. Akorát se nesnažím ty mandle rozvařit doměkka

Tuhle určitě taky vyzkouším, surovin se tu kolem najde dost