Recept Marinovaný losos

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Sypkou směsí potřeme rybí maso tam, kde není kůže. Nakořeněnou rybu pak zabalíme do fólie nebo alobalu a uložíme alespoň na 24 hodiny do ledničky nebo studeného sklepa. Opláchneme ji ve studené vodě, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. *Poznámka:* Marinovaný losos vydrží v chladničce 8 až 10 dní. Čerpáno z časopisu Ano - recept Patrika Havlíčka, kuchaře hotelu InterContinental Praha.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 19.02.07 vloženo
  • 8046x zobrazeno

Ingredience

  • 1/2 lososa s kůží
  • 1 kg cukru
  • 1 kg soli
  • bylinky
  • divoké koření
  • hořčice
  • pomeranč;
  • *(můžete přidat cokoli, co máte rádi).*

Doporučená příloha

  • hořčice, kopr, pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Marinovaný losos

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Linecké slepovací cukroví

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz