Recept Marinované maso se zeleninou

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Marinované maso se zeleninou

Postup

1. Troubu předehřejeme 180 °C. Bramborovou kaši připravíme podle návodu na obalu a do hotové vmícháme vejce a koření. Plech vyložíme papírem na pečení. Kaši naplníme do ozdobného dortového sáčku, nastříkáme ji v malých rozet­kách na plech a pečeme asi 20 min. 2. Maso nakrájíme na nudličky a opékáme v oleji asi 10 min. Poté je vyjmeme a udržujeme teplé. Vypečenou šťávu zalijeme smetanou, osolíme ji a opepříme. Maso vložíme zpět do šťávy. 3. Rozpustíme máslo a zeleninu na něm krátce osmahneme. Maso rozdělíme na talíře se zeleni­nou a bramborovými rozetkami.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 03.10.03 vloženo
  • 7983x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 740 kcal, 3090 kJ, 36 g bílkovin, 41 g tuků, 66 g sacharidů
  • 1 bal. bramborové kaše v prášku (400 g)
  • sůl
  • pepř
  • muškát
  • 1 vejce
  • 500 g marinovaného masa na řízky (kýta)
  • 3 lžíce oleje
  • 100 ml smetany
  • 2 lžíce másla
  • 600 g steril. míchané zeleniny (konzerv.)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Marinované maso se zeleninou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Chléb s celerem Chléb s celerem
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz