Recept Marinované hovězí na grilu

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Polovinu soli smícháme s tymiánem, majoránkou, pepřem a česnekem a ve směsi obalíme kousky masa. Uložíme do chladničky na 2hodiny. Brambory krátce povaříme a do vychladlých přidáme papriky, cukety, zbytek soli a olej a promícháme. Marinované maso napichujeme na jehly a prokládáme ho cuketami, bramborami a paprikou. Každý špíz ovineme snítkou čerstvého tymiánu a grilujeme asi 10minut.

Recept je z kategorií: Pečené hovězí maso

Nahlásit recept

  • 8599x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20/120/10 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1/2 lžičky soli
  • po 1 lžičce tymiánu a majoránky
  • čerstvě mlety pepř
  • 2 utřené stroužky česneku se solí
  • 450g roštěnce nakrájeného na 12 kostek
  • 500g oškrábaných nových brambor
  • 2 malé čerstvé paprikové lusky (12kousků)
  • 2 středně velké cukety (6 širokých koleček)
  • lžíce olivového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Marinované hovězí na grilu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz