Recept Marinované artyčoky

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Marinované artyčoky

Postup

1. Artyčoky necháme okapat. Smícháme ocet, só­jovou omáčku, cukr, sůl, pepř a mletou papriku. Petrželku pmyjeme, osušíme, lístky otrháme, po­sekáme a vmícháme do zálivky. 2. Artyčoky promícháme se zálivkou a necháme asi 30 min. rozležet. Poté je klademe na krajíčky chleba, z nichž jsme tvořítkem vypíchli kolečka.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 12.03.03 vloženo
  • 5141x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • na osobu asi 300 kcal, 12 g bílk., 2 g tuků, 55 g sacharidů
  • 1 konzerva artyčokových srdíček (580 ml)
  • 3 lžíce bílého vinného octa
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžič­ka cukru
  • sůl
  • pepř
  • mletá paprika
  • 1/2 svazku petrželky
  • 6 krajíčků tmavého chleba

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Marinované artyčoky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Uzené se zelím a hruškami

Nejlepší recepty

Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Hruškový koláč Hruškový koláč
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz