Recept Marináda Salamur

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Všechno koření umeleme, smícháme se solí a vodou a necháme 3 dny uležet v chladu. Do salamuru nakládáme vepřové maso (asi na tři a půl dne). Množství se řídí počtem kg masa, které pečeme v troubě nebo udíme v udírně. Zdroj: Sovětské speciality - Moldávie

Recept je z kategorií: Marinády

Nahlásit recept

  • 09.11.06 vloženo
  • 8643x zobrazeno

Ingredience

  • 200 ml vody
  • 1 KL soli
  • 1 KL mletých semen koriandru
  • 1 bobkový list
  • 1 hřebíček
  • 1 kulička nového koření.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Marináda Salamur

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz