Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brambory nakrájíme na kostičky, přidáme na oleji upražené mandle, osolíme, opepříme. Dále přidáme jemně nakrájenou cibulku s petrželkou a všechno dobře promícháme. Vložíme do máslem vymazané zapékací misky a zalijeme šlehačkou ve které jsme rozšlehali vejce a okořenili muškátovým oříškem. Pekáček vložíme do rozpálené trouby a upečeme dozlatova. Podáváme k jehněčímu, skopovému nebo kuřecímu masu. Autorem receptu je: pan Jaroslav Davídek, Hřivice
Recept je z kategorií: Bramborové přílohy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mandlové brambory
jo, jo Vy nám dáváte pane Davídek. Zkoušela jsem s obměnami, jako je kysaná smetana či bylinky … je to opravdu dobrůtka.
Bedlo, Bedlo, to bude má smrt. Udělala jsem to k jehněčímu na víně - a jedla, jedla, jedla.....