Recept Mandarinky s badyánem a skořicí
danda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod
Tento osvěžující dezert, jemně ochucený kořením, je ideální tečkou za slavnostním pokrmem. Svojtka - Vše o koření
Postup
Víno, cukr, badyán a skořici vložíme do kastrolu. Vanilkový lusk podélně rozpůlíme a dáme do kastrolu spolu s citronovou kůrou. Přivedeme do varu, stáhneme plamen a dusíme 10 minut. Necháme vychladnout a vmícháme cointreau. Mandarinky oloupeme a odstraníme bílou dužinu. Některé rozkrojíme napůl a naaranžujeme na skleněnou mísu. Zalijeme vínem a necháme přes noc rozležet. "foto":http://muj.labuznik.com/zaznam_denicku.php?c=5074&l=Danda
Recept je z kategorií: Ovocné saláty
- 06.01.10 vloženo
- 6048x zobrazeno
Čas přípravy
- 30 minut
Počet porcí
- 6 porcí
Ingredience
- 1 a 1/2 šálku sladkého dezertního vína
- 1 lžíce cukru krupice
- 6 badyánů
- 1 celá skořice
- 1 vanilkový lusk
- 1 tenký proužek citronové kůry
- 2 lžíce cointreau
- 12 mandarinek.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Mandarinky s badyánem a skořicí
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Mandarinky s badyánem a skořicí