Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
ruzova_lentilka Australská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maliny dáme do větší mísi a zalijeme je vínem. Necháme odstát, až nám maliny "zprůhlední". Poté slijeme víno do hrnce, přidáme 1 rozříznutý vanilkový lusk a chvíli povaříme. Necháme 15 odstát. Poté dáme víno znovu na sporák a rozpustíme v něm cukr. Želatinu necháme pár minut nabobtnat ve studené vodě a rozpouštíme ve víně, raději po malých částech (odlijeme si část vína do džbánku a smícháme s částí želatiny). Maliny si rozdělíme do menších misek, ve kterých je budeme podávat a zalijeme je želatinovou směsí. Dáme na 5 hodin do ledničky a vytahujeme asi 40 minut před podáváním. Nakonec můžeme ještě celý dezer polít sladkou smetanou.
Recept je z kategorií: Dezerty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Maliny utopené v Chardonnay
mam to moc rada, ale s Chardonnay jsem to jeste nezkousela