Recept Malgašský bong

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso nakrájíme na menší kostky, popepří­me a opaprikujeme je a dobře vše promíchá­me. Rozpálíme olej, vložíme oboje maso a 7-8 minut ho restuje­me, mícháme vařečkou. Po té době přilijeme ke­čup, přidáme worches­ter a osolíme. Za stálé­ho míchání se vytváří barevná omáčka. Po 3 minutách přisypeme strouhaný sýr a míchá­me dvě minuty, sýr se ve šťávě rozpustí, omáčka má tu sprá­vnou barvu a je příjem­ně pikantní chutí. Sun­dáme z ohně, rychle vmícháme syrovou ci­buli nakrájenou na kolečka. Cibule se prohře­je, ale zůstane syrová.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 07.01.04 vloženo
  • 4101x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g vepřové kýty
  • 300 g hovězí roštěn­ky
  • 8 lžic kečupu
  • 100-­150 g strouhaného sýra (eidam)
  • 1 menší až střední cibule
  • 2,5 lžičky sladké papriky
  • 1 lžička pepře
  • 1,5 lžičky worcesteru
  • 3 špetky soli
  • olej na smažení.

Doporučená příloha

  • vždy rýže (v nouzi nejvyšší veka), zeleninový salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Malgašský bong

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Jahodový pohár Jahodový pohár
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Chléb s celerem Chléb s celerem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz