Recept Májové víno

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Stonky mařinky svážeme a zavěšené necháme proschnout do druhého dne. Poté je vložíme do lahve kvalitního bílého vína. Uzavřeme a necháme 12 hodin macerovat. Mařinku vyjmeme a víno uložíme v chladu. *Užití:* Malou sklenku vína užívejtre pro uklidnění a při nespavosti. Rozveselí a zbaví vás starostí. Mařinku nikdy neužívejte k léčení bez konzultace s lékařem! *Poznámka:* Sušené listy mařinky můžeme podkládat pod koberce a mezi prádlo - odpuzují moly i jiný hmyz. Čerpáno z mimořádného vydání časopisu Praktická žena - Bylinková abeceda (2/2001).

Recept je z kategorií: Léčivé recepty

Nahlásit recept

  • 27.02.07 vloženo
  • 5170x zobrazeno

Ingredience

  • 3-4 stonky "mařinky vonné":http://www.labuznik.com/ingre.php?ID=113
  • 1 l kvalitního bílého vína.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Májové víno

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečený bůček s blumami

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz