Recept Májové víno

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Stonky mařinky svážeme a zavěšené necháme proschnout do druhého dne. Poté je vložíme do lahve kvalitního bílého vína. Uzavřeme a necháme 12 hodin macerovat. Mařinku vyjmeme a víno uložíme v chladu. *Užití:* Malou sklenku vína užívejtre pro uklidnění a při nespavosti. Rozveselí a zbaví vás starostí. Mařinku nikdy neužívejte k léčení bez konzultace s lékařem! *Poznámka:* Sušené listy mařinky můžeme podkládat pod koberce a mezi prádlo - odpuzují moly i jiný hmyz. Čerpáno z mimořádného vydání časopisu Praktická žena - Bylinková abeceda (2/2001).

Recept je z kategorií: Léčivé recepty

Nahlásit recept

  • 27.02.07 vloženo
  • 5328x zobrazeno

Ingredience

  • 3-4 stonky "mařinky vonné":http://www.labuznik.com/ingre.php?ID=113
  • 1 l kvalitního bílého vína.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Májové víno

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz