Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Stonky mařinky svážeme a zavěšené necháme proschnout do druhého dne. Poté je vložíme do lahve kvalitního bílého vína. Uzavřeme a necháme 12 hodin macerovat. Mařinku vyjmeme a víno uložíme v chladu. *Užití:* Malou sklenku vína užívejtre pro uklidnění a při nespavosti. Rozveselí a zbaví vás starostí. Mařinku nikdy neužívejte k léčení bez konzultace s lékařem! *Poznámka:* Sušené listy mařinky můžeme podkládat pod koberce a mezi prádlo - odpuzují moly i jiný hmyz. Čerpáno z mimořádného vydání časopisu Praktická žena - Bylinková abeceda (2/2001).
Recept je z kategorií: Léčivé recepty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Májové víno