Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Marocká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na oleji/ghee spenime cibulu, pridame cesnak, oprazime, pridame masko, korenie, safran, poprazime, zalejeme vodou a nechame dusit na miernom! plameni do zmaknutia. Predtym az masko uplne zmakne (ked ho mame tak do 3/4), pridame pumpkin a kdoule, citron koru nastruhanu a stavu a dovarime. Ochutname.. kto chce takych pat minut pred dovarenim dochuti cukrom-pridavame stipku. Original sa nedava (dakedy davam.. dakedy nie...podla chuti). Podavame s kuskus alebo ryzou. Dobru chut!
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Magrebyje ma gera' u safrjal
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
Svato, rimsky ale kludne daj aj nasu rascu. Predsa len rimsky je pre dakoho silny.
Teraz je cas na duly/kdoule a su moc chutne vo varenom jedle. Mam receptik na sladke masko s kdoulama, velmi chutny a v oblasti od Iranu az po Grecko velmi znamy..mozno ho dam vecer..dobru chut a pekny den
1443 příspěvků 25.1.09 03:43
idem nakuknúť na školský dvor, či tam ostali nejaké duly, ak nie, skúsim zajtra na trhu. Tú rascu obyčajnú našu alebo rímsku? S pozdravom Dana