Recept Maďarský guláš

aneb Maďarský guláš 4

kosik Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle (jen lehce, musí zůstat světlá). Přendat do většíhu hrnce, zalít bujónem. Brambory nakrájené na kostičky přidat do bujónu a vařit 15-20 minut. Před dovařením brambor okořenit paprikou, pepřem, osolit. Guláš má být dost pikantní. Na konec přidat hovězí a chvilku ještě povařit. Pokrm má mít konzistenci husté polévky.

Další recepty na Guláš

Recept je z kategorií: Guláše

Nahlásit recept

  • 24.01.02 vloženo
  • 42419x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 l bujónu
  • 1 hovězí konzerva
  • 1 kg brambor
  • 2 cibule
  • paprika
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Maďarský guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Ořechový koláč Ořechový koláč
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz