Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
kosik Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle (jen lehce, musí zůstat světlá). Přendat do většíhu hrnce, zalít bujónem. Brambory nakrájené na kostičky přidat do bujónu a vařit 15-20 minut. Před dovařením brambor okořenit paprikou, pepřem, osolit. Guláš má být dost pikantní. Na konec přidat hovězí a chvilku ještě povařit. Pokrm má mít konzistenci husté polévky.
Další recepty na Guláš
Recept je z kategorií: Guláše
chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Maďarský guláš 4
288 příspěvků 9.10.13 14:52
http://www.google.cz/image?…
5 příspěvků 9.10.13 12:19
…no fuj