Recept Maďarský guláš

aneb Maďarský guláš 4

Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle (jen lehce, musí zůstat světlá). Přendat do většíhu hrnce, zalít bujónem. Brambory nakrájené na kostičky přidat do bujónu a vařit 15-20 minut. Před dovařením brambor okořenit paprikou, pepřem, osolit. Guláš má být dost pikantní. Na konec přidat hovězí a chvilku ještě povařit. Pokrm má mít konzistenci husté polévky.

Další recepty na Guláš

Recept je z kategorií: Guláše

Nahlásit recept

  • 24.01.02 vloženo
  • 39283x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 l bujónu
  • 1 hovězí konzerva
  • 1 kg brambor
  • 2 cibule
  • paprika
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Maďarský guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Květáková polévka Květáková polévka
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz