Recept Maďarský guláš

aneb Maďarský guláš 4

kosik Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle (jen lehce, musí zůstat světlá). Přendat do většíhu hrnce, zalít bujónem. Brambory nakrájené na kostičky přidat do bujónu a vařit 15-20 minut. Před dovařením brambor okořenit paprikou, pepřem, osolit. Guláš má být dost pikantní. Na konec přidat hovězí a chvilku ještě povařit. Pokrm má mít konzistenci husté polévky.

Další recepty na Guláš

Recept je z kategorií: Guláše

Nahlásit recept

  • 24.01.02 vloženo
  • 44372x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 l bujónu
  • 1 hovězí konzerva
  • 1 kg brambor
  • 2 cibule
  • paprika
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Maďarský guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz