Recept Maďarský guláš

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Maďarský guláš

Postup

Maso nakrájíme přes vlákna nejprve na plátky a poté na širší nudle. Papriky rozpůlíme a nakrájíme na nudličky široké zhruba 1cm, rajčata nakrájíme na kostky. Maso v hrnci prudce opečeme na oleji,přidáme na kostičky nakrájenou cibuli,na proužky nakrájenou papriku a osmahneme. Poté přidáme sladkou papriku, rajčatový protlak, sůl, krátce zasmažíme a podlijeme vodou či masovým vývarem. Dusíme přikryté poklicí do měkka. Nakonec přidáme na kostičky nakrájená rajčata a krátce povaříme.

Recept je z kategorií: Guláše

Nahlásit recept

  • 08.09.04 vloženo
  • 12526x zobrazeno

Ingredience

  • 1kg hovězího masa (přední kližky)
  • 2-3 středně velké cibule
  • 2 papriky
  • 2 rajčata
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • sůl
  • 0,4l vývaru
  • sladká paprika

Doporučená příloha

  • rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Maďarský guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Jahodový pohár

Nejlepší recepty

Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Karbanátky Karbanátky
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz