Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Ivo Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vepřová kotleta musí být libová a vykostěna. Plátky musí být silné asi 0,5 cm, lehce je naklepte, opepřete, osolte. Silně potřete česnekem utřeným se solí. Položte do misky a zalijte mlékem. Nechte v ledničce proležet do druhého dne. Potom kotletky usušte ubrouskem a na tácku si smíchejte polohrubou mouku se sladkou paprikou a ještě přidejte špetku tymiánu. V této směsi obalte plátky. Na rozpáleném oleji stačí každou stranu 2 minuty opéct. Toto jídlo jsem obšlehnul z Dobrého kafe Petra Novotného.
Recept je z kategorií: Minutky
Dle chuti.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Maďarské pikantní plátky
194 příspěvků 25.1.09 03:43
Nechala jsem to odlezet jen par hodin, presto moc dobre, kotleta byla krasne dobra, krehka a stavnata. Vsem moc chutnalo. Dekuji a dobrou chut. Sarka
Vyzkouseno s rybkou, vsem chutnalo, diky.
577 příspěvků 25.1.09 03:43
Ivo,
takto připravuji i ryby a nemá to chybu. Mńaaam.
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Není co dodat - bylo to výborné. Všem doporučuji vyzkoušet.