Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Eja Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V dostatečném množství vody uvaříme překrájené zelí, maso / rozdělíme na cca čtvrtkilové kusy/, nakrájenou cibuli, trošku utřeného česneku dle chuti a lžičku sekaného kopru. Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na drobné kousky a vrátíme zpět do polévky. Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme a přidáme do polévky. Klobásku nakrájenou na plátky rovněž dáme do polévky. Okořeníme paprikou. Ve smetaně rozkvedláme trochu mouky a vlijeme do polévky. Provaříme, dochutíme a podáváme. Zdroj: Karoly Gundel - Maďarská kuchařka z roku 1958, vyzkoušený recept
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Maďarská zelná polévka " Kohoutí budíček