Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
marmelada Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Do hrnce dáme máslo a žampiony odusíme, přidáme lžíci mouky, osolíme, opepříme a přidáme feferonku, zalijeme asi 1 l vody a zvolna vaříme. Po 20 minutách odstavíme a zvolna vlijeme smetanu. Můžeme dochutit bujonem. Kdo má rád hustší polévky, může do smetany přidat trochu mouky, ale v Maďarsku dělají smetanové polévky řídké. Je to jednoduché, podobně dělám i pórkovou a brokolicovou polévku.
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Maďarská žampionová polévka