Recept maďar bifčo

Labužník Jana Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra orestovat ve větší pánvi na oleji a až jsou hotová přidat sůl a pepř. Pokud je vám v pánvi zůstal olej, je lepší ho slít. Do pánve přidáme nadrobno nakrájené okurky, papriku a cibuli. Na mírném ohni jen prohřejeme a přidáme tatarskou omáčku, ještě chviličku prohřát. Velice jednoduché a rychlé. Zelenina se připraví předem a zbytek je velice rychle hotový a návštěva zírá.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 03.08.07 vloženo
  • 4565x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 70 dkg vepřových jater (původně srnčí svíčková - proto to bifčo)
  • olej
  • pepř
  • sůl
  • 4 větší sterilované okurky
  • 4 sterilované červené papriky (měli by být tušší ne příliš rozměklé)
  • 1 větší cibule
  • tatarská omáčka (menší sklenička) množství podle chuti

Doporučená příloha

  • jednoznačně čerstvý chleba

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu maďar bifčo

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na maďar bifčo

Sylvie
2302 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: maďar bifčo

Jano, slintám na klávesnici. Ten čerstvý chleba určitě, to je bez diskuze.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz