Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Jana Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Játra orestovat ve větší pánvi na oleji a až jsou hotová přidat sůl a pepř. Pokud je vám v pánvi zůstal olej, je lepší ho slít. Do pánve přidáme nadrobno nakrájené okurky, papriku a cibuli. Na mírném ohni jen prohřejeme a přidáme tatarskou omáčku, ještě chviličku prohřát. Velice jednoduché a rychlé. Zelenina se připraví předem a zbytek je velice rychle hotový a návštěva zírá.
Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností
jednoznačně čerstvý chleba
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na maďar bifčo
2302 příspěvků 25.1.09 03:43
Jano, slintám na klávesnici. Ten čerstvý chleba určitě, to je bez diskuze.