Recept maďar bifčo

Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Játra orestovat ve větší pánvi na oleji a až jsou hotová přidat sůl a pepř. Pokud je vám v pánvi zůstal olej, je lepší ho slít. Do pánve přidáme nadrobno nakrájené okurky, papriku a cibuli. Na mírném ohni jen prohřejeme a přidáme tatarskou omáčku, ještě chviličku prohřát. Velice jednoduché a rychlé. Zelenina se připraví předem a zbytek je velice rychle hotový a návštěva zírá.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 03.08.07 vloženo
  • 4069x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 70 dkg vepřových jater (původně srnčí svíčková - proto to bifčo)
  • olej
  • pepř
  • sůl
  • 4 větší sterilované okurky
  • 4 sterilované červené papriky (měli by být tušší ne příliš rozměklé)
  • 1 větší cibule
  • tatarská omáčka (menší sklenička) množství podle chuti

Doporučená příloha

  • jednoznačně čerstvý chleba

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu maďar bifčo

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Sylvie
2302 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: maďar bifčo

Jano, slintám na klávesnici. Ten čerstvý chleba určitě, to je bez diskuze.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz