Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
honey Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Uvaříme vepřový bůček nebo plecko. Oloupeme syrové brambory, které rozstrouháme, pomeleme uvařené maso, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, krupici, rozetřený česnek, sůl, pepř a majoránku, vše dobře promícháme a dáme do sádlem vymazaného pekáčku. Pečeme asi 30 minut. Zdroj: Lubomír Kostelka
Recept je z kategorií: Mleté maso
Podáváme s orestovanými nebo vařenými bramborami. Jako příloha je vhodná kvašená zelenina nebo nakládané oku
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Lulečský pekáč
234 příspěvků 25.1.09 03:43
Moc pěkně to zní, už to jde do oblíbených. Ale asi jako Terrinka bych to maso před tím nevařila…
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
Ten recept se mi docela líbí, že ho asi vyzkouším. Jen bych to maso nevařila, ale dala bych ho péct syrové, jako sekanou- zůstane tam ta masová chuť a nebude vyvařené. To by jistě šlo že? Pohodový večer Jana