Recept Lukulská játra

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Lukulská játra

Postup

Na tuku opečeme pokrájená játra, přidáme na plátky nakrájené žampiony, opepříme, podlijeme vínem, popřípadě i malým množstvím vody a krátce podusíme. Dochutíme kečupem a doplníme arašídy. Hotový pokrm osolíme a podáváme s rýží nebo bramborovými hranolky. Čerpáno z Praktické ženy.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 14.09.04 vloženo
  • 6481x zobrazeno

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 400 g drůbežích jater
  • 250 g žampionů
  • mletý pepř
  • 3 PL červeného vína
  • 1 PL kečupu
  • 2-3 PL nesolených arašídů
  • sůl
  • tuk na opečení.

Doporučená příloha

  • viz výše

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lukulská játra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chléb s celerem

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz