Recept Lukulská játra

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Lukulská játra

Postup

Na tuku opečeme pokrájená játra, přidáme na plátky nakrájené žampiony, opepříme, podlijeme vínem, popřípadě i malým množstvím vody a krátce podusíme. Dochutíme kečupem a doplníme arašídy. Hotový pokrm osolíme a podáváme s rýží nebo bramborovými hranolky. Čerpáno z Praktické ženy.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 14.09.04 vloženo
  • 6580x zobrazeno

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 400 g drůbežích jater
  • 250 g žampionů
  • mletý pepř
  • 3 PL červeného vína
  • 1 PL kečupu
  • 2-3 PL nesolených arašídů
  • sůl
  • tuk na opečení.

Doporučená příloha

  • viz výše

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lukulská játra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Reveňový koláč Reveňový koláč
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz