Recept Lovecká srnčí játra

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra pokrájíme na plátky a vložíme na hlubší pánev, kde jsme zpěnili cibuli na slanině. Opepříme, ochutíme worcestrem a zprudka opečeme po obou stranách. Osolíme a podáváme posypané sekanou petrželkou s bílým pečivem. Specifickou chuť těmto játrům dodá velké množství cibule, proto s ní nešetříme.

Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk

Nahlásit recept

  • 03.02.03 vloženo
  • 15781x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g srnčích (mohou být i telecí, vepřová, případně kuřecí) jater
  • 3 cibule
  • pepř
  • sůl
  • worcestr
  • zelená petrželka
  • 50 g slaniny
  • olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lovecká srnčí játra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz