Recept Lovecká srnčí játra

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra pokrájíme na plátky a vložíme na hlubší pánev, kde jsme zpěnili cibuli na slanině. Opepříme, ochutíme worcestrem a zprudka opečeme po obou stranách. Osolíme a podáváme posypané sekanou petrželkou s bílým pečivem. Specifickou chuť těmto játrům dodá velké množství cibule, proto s ní nešetříme.

Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk

Nahlásit recept

  • 03.02.03 vloženo
  • 18090x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g srnčích (mohou být i telecí, vepřová, případně kuřecí) jater
  • 3 cibule
  • pepř
  • sůl
  • worcestr
  • zelená petrželka
  • 50 g slaniny
  • olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lovecká srnčí játra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz