Recept Lovecká srnčí játra

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra pokrájíme na plátky a vložíme na hlubší pánev, kde jsme zpěnili cibuli na slanině. Opepříme, ochutíme worcestrem a zprudka opečeme po obou stranách. Osolíme a podáváme posypané sekanou petrželkou s bílým pečivem. Specifickou chuť těmto játrům dodá velké množství cibule, proto s ní nešetříme.

Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk

Nahlásit recept

  • 03.02.03 vloženo
  • 21493x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g srnčích (mohou být i telecí, vepřová, případně kuřecí) jater
  • 3 cibule
  • pepř
  • sůl
  • worcestr
  • zelená petrželka
  • 50 g slaniny
  • olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lovecká srnčí játra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz