Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Omytou a osušenou rybu na povrchu i zevnitř osolíme a opepříme. Šalotku nadrobno nakrájíme. Pomeranč a citron podélně rozpůlíme. Jednu půlku nakrajíme na dílky, z druhé vymačkáme šťávu. 2. Rybu naplníme šalotkou, estragonem, nakrájeným citronem a pomerančem. Položíme na alobal, podlijeme vývarem a pevně uzavřeme. Pečeme zhruba 25 min. v troubě předehřáté na 200 °C. Vyjmeme z fólie a uchováme v teple. 3. Vývar slijeme z fólie do pánve, přidáme vymačkanou ovocnou šťávu a povaříme. Přídáme sekt, osolíme, opepříme, přisladíme a vmícháme dotuha ušlehanou smetanu. Rybu podáváme na nahřáté mísu s nudličkami pomerančové kůry. Omáčku podáváme odděleně.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Lososový pstruh na sektu