Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Mrkev a brambory oskrábejte a nakrájejte je na malé hranolky. Fenykl a pórek opláchnete a nakrájejte je na prouzky. Cesnek oloupejte a nakrájejte jej na plátky. V hrnci rozehrejte máslo a na nem restujte zeleninu pár minut aniz by dostala barvu. Do hrnce nalejte víno, vývar, privedte k varu a varte pod poklickou slabým varem ca. 5 minut. Lososa nakrájejte na sousta, pridejte je do hrnce a nechte je varit pod poklickou velmi slabým varem dalsích asi 5 minut az je losos pevný a zelenina uvarená ale stále chrupavá. Polévku osolte, opeprete a ochutte ji cili omáckou. Na talírích posypte krájeným koprem.
Recept je z kategorií: Polévky rybí a z mořských živočichů
Pecivo.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Lososová polévka