Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybu opláchnete vodou, dobre osuste, osolte a opeprete. V hluboké pánvi rozehrejte máslo a na nem orestujte cibuli do sklovata. Pridejte jemne nakrájené bylinky, kapary, zalejte vývarem a vínem a krátce provarte. Creme-fraiche ochutte solí, peprem, vmíchejte do nej citronovou a pomerancovou stávu a vse vmíchejte do pánve. Do omácky pridejte lososa a pod poklickou prohrívejte 3-5 minut (podle velikosti plátku) ale omácka nesmí prijít do varu! Hotového lososa dejte na talíre a prelijte omáckou. Pomerancovou kuru nakrájejte na tenké prouzky a lososa jimi ozdobte.
Recept je z kategorií: Ryby
Varená rýze.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Losos v pomerančové omáčce