Recept Losos v listovém těstě s křenovou pěnou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Losos v listovém těstě s křenovou pěnou

Postup

1. Těsto rozmrazíme a rozpůlíme. Troubu přede­hřejeme na 200 °C. Pláty těsta položíme na plech, potřeme kondenzovaným mlékem, asi 10 min. pe­čeme dozlatova, necháme vychladnout a podélně rozřízneme. 2. Omyjeme lososa, osušíme ho, osolíme a opepří­me. Rozehřejeme olej a filety v něm po obou stra­nách krátce opečeme. Na mírném ohni dusíme dá­le asi 5-6 min. 3. Žloutek, smetanu, mléko, křen a kopr smícháme v míse a našleháme v horké vodní lázni. Osolíme, opepříme. 4. Na talíř položíme podklad z těsta, na něj dáme lososa, přelijeme omáčkou a přikryjeme dalším plátkem těsta. Podáváme ozdobené koprem.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 23.11.01 vloženo
  • 5361x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 pláty mraženého listového těsta
  • 2 lžíce kondenzovaného mléka
  • 4 filety z lososa á 100 g
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce oleje
  • 2 žloutky
  • 100 ml smetany
  • 100 ml plnotučného mléka
  • 4 lžíce smetanového křenu
  • 1 svazek sekaného kopru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Losos v listovém těstě s křenovou pěnou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz