Recept Losos v listovém těstě s křenovou pěnou

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Losos v listovém těstě s křenovou pěnou

Postup

1. Těsto rozmrazíme a rozpůlíme. Troubu přede­hřejeme na 200 °C. Pláty těsta položíme na plech, potřeme kondenzovaným mlékem, asi 10 min. pe­čeme dozlatova, necháme vychladnout a podélně rozřízneme. 2. Omyjeme lososa, osušíme ho, osolíme a opepří­me. Rozehřejeme olej a filety v něm po obou stra­nách krátce opečeme. Na mírném ohni dusíme dá­le asi 5-6 min. 3. Žloutek, smetanu, mléko, křen a kopr smícháme v míse a našleháme v horké vodní lázni. Osolíme, opepříme. 4. Na talíř položíme podklad z těsta, na něj dáme lososa, přelijeme omáčkou a přikryjeme dalším plátkem těsta. Podáváme ozdobené koprem.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 23.11.01 vloženo
  • 6038x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 pláty mraženého listového těsta
  • 2 lžíce kondenzovaného mléka
  • 4 filety z lososa á 100 g
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce oleje
  • 2 žloutky
  • 100 ml smetany
  • 100 ml plnotučného mléka
  • 4 lžíce smetanového křenu
  • 1 svazek sekaného kopru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Losos v listovém těstě s křenovou pěnou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Kuře na medu Kuře na medu
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz