Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Porce lososa pokapeme citrónovou šťávou, opepříme a necháme asi hodinu odpočinout. Potom je osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme na másle dorůžova. Maso vyjmeme, do výpeku vsypeme drobně nakrájenou cibuli, sardelovou pastu, necháme zpěnit a zalijeme vínem. Do omáčky vrátíme porce ryby, chvíli podusíme doměkka a případně dochutíme.
Recept je z kategorií: Ryby
vařené brambory s koprem a zeleninový salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Losos s vinnou sardelovou omáčkou
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
děkuji, mám radost. Krásný den jsme si už popřály, tak příjemné odpoledne! Pa B.
634 příspěvků 25.1.09 03:43
vyzkoušeno a veliká pochvala, dělala jsem k tomu nové brambory pečené v troubě na bylinkách a bylo to úžasné.
Papa a hezký den…