Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Vykuchanou a omytou rybu vysušíme, osolíme a opepříme. Oloupanou šalotku nakrájíme na dílky. Pomeranč a citron omyjeme, podélně překrojíme, půlky nakrájíme na kousky, zachytíme šťávu. Troubu vyhřejeme na 200 °C. 2. Rybu naplníme šalotkou, kousky pomeranče a citronu a estragonem. Vložíme na dvojitý alobal, zalijeme vývarem, zabalíme a utěsníme. Rybu pečeme v troubě asi 25 minut. Vyjmeme z fólie a uložíme do nahřáté nádoby. 3. Vývar vlijeme do kastrolu, povaříme s ovocnou šťávou, ušleháme smetanu, ochutíme pepřem, cukrem a solí a vmícháme sekt. K rybě přidáme estragon, pomerančovou kůru a omáčku.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Losos s vinnou omáčkou