Recept Losos na víně

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištenou rybu osolíme, posypeme krájenou petrželkou, zalijeme vínem a naložíme na dvě hodiny do chladu. Vyjmeme z marinády, posypeme moukou a vložíme do horkého másla, opečeme z obou stran společně se čtvrtkami hub. Přilijeme marinádu, povaříme a na talíři ozdobíme dílky citronu a kaviáru s petrželkou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 27.04.02 vloženo
  • 13741x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g lososa nebo jesetera
  • 1 dl bílého vína
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 150 g hříbků nebo žampionů
  • 100 g másla
  • lžíce kaviáru
  • petrželka
  • citron
  • sůl

Doporučená příloha

  • Podáváme s vařenými brambory a suchým bílým vínem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Losos na víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz