Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník dasad02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybu osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme grilovat (cca 5 min z každé strany). Na hotového lososa připravíme nok z hellmansky, džemu a kari. Podáváme s bramborami, dušenou zeleninou (brokolice, karotka, květák)
Recept je z kategorií: Mořské
Vařené brambory, dušená zelenina (brokolice, karotka, květák)
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Losos na grilu
Aničko, aby to nakonec nebyl knedlík
, ale asi by měl zajímavou konzistenci.
2904 příspěvků 10.8.09 00:28
Blani, ale uznáš, že by to bol zvláštny nok…
(ani rudý bolševický taký nebol - ja keď počujem slovo „nok“ vždy to vo mne vyvolá spomienku na „Pelíšky“)
Neměl by to být spíš dip než nok?
590 příspěvků 9.8.09 15:55
podle ingrediencí se jedná o tatarku…
505 příspěvků 9.8.09 15:14
Nok z helmansky, džemu a kari? A „hellmanska“ je tatarská omáčka, majonéza, nebo už nějaká hotová omáčka od firmy Hellmann´s?