Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Jedno z jednoduchých dánských rybích jídel.
Rybu omyjte a osušte. Dejte ji do pekáčku, osolte ji, opepřete, přidejte tymián, citron nakrájený na plátky a přilejte víno. Potřete ji sladkou čili omáčkou a dejte ji péct do trouby vyhřáté na 180 st. C. Pečte 10 - 12 minut, záleží jak silné filety jsou. Většinou 10 minut stačí. Podávejte s rýží, štávou a dušeným chřestem. Ozdobte čerstvým tymiánem.
Uvedena v receptu.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Losos glazovaný čili omáčkou
Dnes jsem viděla v Albertu první chřest i lososa, mraženého, nevábné barvy, ani jedno neoslovilo. Snad jednou…