Recept Lombardské hovězí v pomalém hrnci

spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Lombardské hovězí v pomalém hrnci

Postup

Na velké pánvi rozehrejte máslo, na nem osmazte maso po vsech stranách, osolte, opeprete je a dejte je do pomalého hrnce. Na pánev dejte cibuli, osmazte ji do svetle hneda a pridejte ji k masu. Nyní na pánev nalejte víno a vodu z hub, vse odvarte a nalejte do hrnce. Jeste jednou osolte, opeprete a pridejte listy salveje a namocené houby. Varte zakryté na HIGH 5-6 hodin, nebo na LOW 9-10 hodin. Maso nakrájejte na plátky a podávejte se stávou prípadne zahustenou trochou mouky smíchanou s kouskem másla.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 03.08.08 vloženo
  • 6655x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-10 hodin

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 1,2 kg hovezího masa
  • 2 PL másla
  • 1 kg cibule nakrájené na kolecka
  • 1 rozetrený strouzek cesneku
  • 20 g susených hub namocených v 1 dl vody
  • 1 dl cerveného vína
  • sul
  • pepr
  • pár listu salveje

Doporučená příloha

  • Gnocchi nebo varené brambory a zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lombardské hovězí v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Lombardské hovězí v pomalém hrnci

lydia
1227 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Lombardské hovězí v pomalém hrnci.

Hanyzko, nejsem spiser, ale ráda odpovím. Na labužníkovi se vedly dlouhé diskuze o pomalém hrnci tady
si můžete počíst.

spiser
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Lombardské hovězí v pomalém hrnci. Hanyzka2008.

Co je pomalý hrnec se lze docíst na této stránce: http://www.dokapsy.cz/pomaly-hrnec/ Tam je to vysvetleno lépe nez bych to dovedl vysvetlit já. Je i více ceských stránek které pojednávají o pomalém hrnci. Stací do Google napsat pomalý hrnec.

hanyzka2008
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Re: Lombardské hovězí v pomalém hrnci.

Mnoho vasich receptu jsem uz vyzkousela,mozna,ze uz patrim, do kategorie tech starnoucich,to je z doby kdy kalkulacka byla pro nas na vrcholu techniky,tak jsem se obratila na Vas s dotazem ,co to je ten pomaly hrnec.Mozna,ze pouze tusim,ale rada bych mela jistotu.Mozna,ze jsem nemela dost trpelivosti hledat dale.Za odpoved a blizsi informace predem dekuji Vase hanyzka

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz