Recept Lombardské hovězí v pomalém hrnci

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Lombardské hovězí v pomalém hrnci

Postup

Na velké pánvi rozehrejte máslo, na nem osmazte maso po vsech stranách, osolte, opeprete je a dejte je do pomalého hrnce. Na pánev dejte cibuli, osmazte ji do svetle hneda a pridejte ji k masu. Nyní na pánev nalejte víno a vodu z hub, vse odvarte a nalejte do hrnce. Jeste jednou osolte, opeprete a pridejte listy salveje a namocené houby. Varte zakryté na HIGH 5-6 hodin, nebo na LOW 9-10 hodin.
Maso nakrájejte na plátky a podávejte se stávou prípadne zahustenou trochou mouky smíchanou s kouskem másla.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 03.08.08 vloženo
  • 5295x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-10 hodin

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 1,2 kg hovezího masa
  • 2 PL másla
  • 1 kg cibule nakrájené na kolecka
  • 1 rozetrený strouzek cesneku
  • 20 g susených hub namocených v 1 dl vody
  • 1 dl cerveného vína
  • sul
  • pepr
  • pár listu salveje

Doporučená příloha

  • Gnocchi nebo varené brambory a zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lombardské hovězí v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
lydia
1227 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Lombardské hovězí v pomalém hrnci.

Hanyzko, nejsem spiser, ale ráda odpovím. Na labužníkovi se vedly dlouhé diskuze o pomalém hrnci tady
si můžete počíst.

 
spiser
717 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Lombardské hovězí v pomalém hrnci. Hanyzka2008.

Co je pomalý hrnec se lze docíst na této stránce: http://www.dokapsy.cz/pomaly-hrnec/ Tam je to vysvetleno lépe nez bych to dovedl vysvetlit já. Je i více ceských stránek které pojednávají o pomalém hrnci. Stací do Google napsat pomalý hrnec.

 
hanyzka2008
1 příspěvek 25.01.09 03:43
Re: Lombardské hovězí v pomalém hrnci.

Mnoho vasich receptu jsem uz vyzkousela,mozna,ze uz patrim, do kategorie tech starnoucich,to je z doby kdy kalkulacka byla pro nas na vrcholu techniky,tak jsem se obratila na Vas s dotazem ,co to je ten pomaly hrnec.Mozna,ze pouze tusim,ale rada bych mela jistotu.Mozna,ze jsem nemela dost trpelivosti hledat dale.Za odpoved a blizsi informace predem dekuji Vase hanyzka

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Bramborové placky s jablky


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz