Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Všechny tři druhy salátu omyjeme, osušíme a natrháme na kousky velikosti sousta. 2. Žampióny otřeme navlhčenou utěrkou, nakrajíme na plátky a zakapeme citronovou šťávou. Podusíme je 3 min. na pánvi s rozehřátým máslem. (Malé žampiony v salátu lze jíst také syrové, zakapané pouze citronovou šťávou nebo octem.) Osolíme a opepříme. 3. Rozšleháme bylinkový ocet, olej a hořčici. Osolíme a opepříme. 4. Salát a vychladlé žampiony rozdělíme do podávacích misek. Řeřichu odstřihneme, omyjeme, osušíme a přidáme na salát.
Recept je z kategorií: Zeleninové saláty
Vhodná příloha k minutkám nebo letní večeři s bílým pečivem.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Listový salát se žampiony