Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
mjam Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Dnes jsem experimentoval a povedlo se. Tak se rád podělím o docela chutnou večeři.
Na másle s olejem lehce opečeme nadrobno nakrájenou slaninu, přidáme na kostičky nakrájenou šalotku. Když zpění, přidáme utřený česnek a lišky (velké rozpůlíme), pomerančovou kůru a vše chvíli podusíme. Ke konci přidáme na hodně jemné plátky nakrájené meruňky, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a krátce povaříme. Kastrol odstavíme na chvíli z ohně, po částech vmícháme créme fraiche, necháme přejít varem, ochutíme, posypeme petrželkou a podáváme.
Recept je z kategorií: Houby
Houskový knedlík.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Lišky na pikantní způsob
1254 příspěvků 7.7.10 02:09
Creme fraiche nově v Globusu. Značka President.
2904 příspěvků 7.7.10 01:26
U nás v Bille majú, 1 kg za 17,90 euro… (Bratislava, Farského ul.)
dekuji Vam za odpoved
Bez problémů - stačí zajít do Makra. Kdo nemá legitimaci, ten se jednoduše zeptá u vchodu „smím jít s Vámi“ …
jeste jsem se chtela zeptat, Vy nakoupite v Cesku creme fraiche?
mjam, to vypada velice chutne, jsou tam mnou oblibene ingredience. Lisky vsak v mem pripade musi byt susene, cestou do Kauflandu by se pokrm trochu prodrazil
Já jsem je koupil v Kauflandu.
253 příspěvků 6.7.10 06:41
kde vzít lišky?