Recept Liptavský sýr

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do brynzy zašleháme změklé máslo a mléko, přidáme na jemňounko nasekanou cibulku, nasekané kapary, papriku (obě) a je-li třeba tak trochu soli (podle brynzy a kaparů). Na talíři můžeme ozdobit rajčaty, paprikami a okurkou.

Recept je z kategorií: Sýrové pomazánky

Nahlásit recept

  • 23.01.07 vloženo
  • 3750x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 200 g brynzy
  • 50 g másla
  • 50 g kaparů
  • 1 PL sladké papriky
  • 1-2 lžíce mléka
  • 1 menší cibulka
  • trochu pálivé papriky (nebo feferonového protlaku)

Doporučená příloha

  • tmavý chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Liptavský sýr

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Kuře na medu Kuře na medu
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz